sarok fürdőkád beépítése

Sarok fürdőkád beépítése ötletek

Vásárláskor nem szégyen vízmértékkel ellenőrizni a kádat. Megesett egy ismerősömmel, hogy a vásárolt sarokkád kifelé lejtett. Visszamenta boltba, vízmértékél megnézte a készleten lévőket és nem találat két egyformát. Mindegyik máshogy volt ” görbe”. Egy kevésbé „görbét” sikerült csak választani. Röviden: mindegyik kád „görbe”, és vásárláskor „befele görbét „kell választani. Ellenkező esetben szivacsot vagy rongyot kell rakni fürdéskor a kád szelére mert csempére freccsent víz folyik ki a padlóra. Nem gondoltam hogy van jelentősége, mert szabad szemel nem látszik.

A burkolásnál láttam egyszer, hogy a burkoló rakott egy sor kisméretű téglát padlóra csemperagasztóval. Tetejére egy réteg csemperagasztót. Sarokban ahol van ülőrész falazott egy „keményt ” tetejére egy réteg csemperagasztóval. A csemperagasztóba belenyomta a kádat. A kádba terített egy pokrócot és telepakolta teli csempe dobozokkal, így hagyta éjszékara.Olyan hatása van, mintha öntvény kádba ülne az ember.

Sarok fürdőkád beépítése ötletek

Műanyag szatyrokat teleraktak hungarocell hulladékkal és kitömték a kád mögötti üregeket befalazás előtt. Nagyon sokáig marad benne meleg a víz.

Nem hagytak szerelőnyílást dugulás esetére mert nem volt se olcsó se szép a boltban vásárolt ajtó. Egyszerűen ytong falazó elemekől kihagytak egy nagy ablakot, amelyiket lezártak egy csempével. Az ablakot úgy helyezték el, hogy pont egy egész csempére jusson. Probléma esetén csak azt a egy csempét kell összetörni. A kád alatt hagytak 3 db tartalék csempét ajándékba annak aki esetleg egyszer megbontja a kád oldalát.

Alaprajz készítő online

A cikk netes források illetve személyes beszélgetések alapján íródott. A te esetedben mindenképp kérd ki szakember véleményét, az esetleges hibák miatt nem vállalom a felelősséget, mert nem ismerem az eseted.