online képszerkesztő program

Amur Csali Házilag

  Amur Csali Házilag
Az Amur hal egy nagyon népszerű halfaj a horgászok körében, különösen
Ázsiában. Sokan próbálkoznak a fogásával, de sokszor nehézséget okozhat a
megfelelő csali kiválasztása. Szerencsére létezik egy egyszerű módszer arra,
hogyan készíthetünk otthon házilag tökéletes amur csalit. 1. Az egyik legjobb
módszer az amur csali elkészítésére a kukoricafőzés. Ehhez egyszerűen vegyünk
egy konzerv kukoricát, és főzzük meg néhány percig sós vízben. 2. Miután
megfőtt a kukorica, hagyjuk kiabálni és hűlni egy kicsit. Ezután szúrjuk fel
egy-egy szem kukoricát a horogra. 3. Ha szeretnénk még hatékonyabb csalit
készíteni, akkor keverjünk össze a kukoricával egy kis lisztet és vizet, hogy
egy ragacsos masszát kapjunk. Ezt is felhasználhatjuk a horogra szúrt
kukoricával együtt. 4. Ne felejtsük el, hogy az amur hal nagyon érzékeny az
illatokra is, így érdemes lehet még valamilyen aroma vagy ízesítés hozzáadása
is a csalihoz, például vanília vagy fahéj. Remélhetőleg ezekkel az egyszerű
tippekkel hamarosan sikeresen foghatunk amur halat a saját házilag készített
csalijainkkal! Jó horgászatot!